Снимка: БГНЕС

Световният №1 в тениса Новак Джокович ще се появи на корта в Дубай за пръв път след скандалите в Мелбърн и невъзможността да защитава титлата си от Australian Open.

Сърбинът беше включен в списъка на надпреварата в ОАЕ, която е от сериите ATP 500. Турнирът ще се проведе от 21 до 26 февруари.

На 5 януари Новак Джокович пристигна в Мелбърн за Australian Open, след като получи медицинско освобождаване от "Тенис Австралия" и правителството на щата Виктория. Въпреки това, вместо да преследва рекордната си 21-а титла от Големия шлем, 10-дневната сага завърши с отнемане на визата му. След това той беше депортиран от Австралия.

Новак Джокович няма да чака до Откритото първенство на Франция през май. Той е готов да се върне на корта, при това с участие Дубай следващия месец.

Коментари Напиши коментар

25

158

преди 3 месеца

Вече ми е едноличен фаворит! Мачкай ги!

24

Анонимен

преди 3 месеца

до 23 Не инфекцията, а Ваксината отслабва естесвеният ти имунитет който е придобит чрез преболедуване. Набий си го в кухaта Тиквааа веднъж завинаги, ваксърски смoтаняк!

23

Анонимен

преди 3 месеца

до 23 По-надежден е в пъти този който е неваксиниран, но преболедувал, отколкото ваксиниран, но непреболедувал. Разбери го най-накрая и си го набий в кухaтза тиква! Там в Австралия повече от половината тенисисти са непреболедували, но ваксинирани.