Снимка: Instagram

Най-добрият български тенисист Григор Димитров вдигна завесата към личния си живот и най-сетне показа новото си гадже пред света. Месеци наред името му бе свързвано с това на руската милиардерска щерка Лолита Османова, като на турнира във Виена тя дори присъства в ложата на Димитров, но двамата не отронваха и дума по темата.

Още по темата

В крайна сметка Гришо показа, че именно Османова е неговата половинка, след като пусна в профила си в Instagram снимка, на която двамата са по улиците на френския алпийски курорт Анси.

Вече няколко дни и двамата пускаха сходни снимки, но предимно на красиви гледки, а днес най-накрая се появи и първата им съвместна такава. Двамата не пропуснаха да посетят и "Моста на влюбените", където двойките увековечават любовта си, оставяйки заключени катинарчета с имената си.

Подобно на Димитров, 27-годишната Османова също живее в Монако, където ръководи собствен бизнес. Има и имение край Лос Анджелис, а преди три години бе основна тема на световните новини заради сватбата си с Гаспар Авдолян, състояла се в "Долби Тиътър" в Холивуд - мястото, на което ежегодно се провежда церемонията за наградите "Оскар".

Семейният живот на Османова обаче не просъществува дълго и тя се разведе с Авдолян, който също като нея е милиардерско дете, след малко повече от година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase