Снимка: БГНЕС

Прокуратурата ще проверява дали намереният жив Александър от Перник не е бил държан принудително. Това заяви говорителят на прокуратурата Сийка Милева.

"От името на прокуратурата на Република България бих искала да изкажа благодарност на доброволците, намерили Сашко. Всички ние се молим той бързо да се възстанови", посочи тя, цитирана от Нова тв.

Още по темата

По думите ѝ е цяло чудо 12-годишното дете да оцелее 8 дни без вода и храна. "Затова прокуратурата ще проверява версията дали той не е държан принудително от някого и дали този човек не го е пуснал заради обявената парична награда от неговия баща в петък", категорична е Милева.

И допълни: "По образуваното досъдебно производство ще бъде назначена съдебно-медицинска експертиза, в която лекарите ще имат тежката задача да установят на база наранявания, измръзвания, дехидратация в организма на Сашко -  дали той не е държан принудително от някого и дали не говорим за отвличане".

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 2 месеца

Без храна ***-дойди, без вода не става, а никой не пише, че през нощта пада и под нулата и така 8 дни без подходящо облекло ...... мен прокуратура не ми трябва за очевидните факти

42

Анонимен

преди 2 месеца

До до 5Природата е тялото на Бог. Вие прозлизате от Бога и природата е вашата майка. 995 ОТ ЧОВОЧЕСТВОТО НА ПЛАНЕТАТА НЕ ПОЗНАВА ТЯЛОТО СИ СЪЗНАНИЕТО ПОДСЪЗНАНИЕТО СИЛАТА НА МИСЪЛТА КОЯТО ЕНАЙ БЪРЗОТО НЕЩО ВЪВ вСЕЛЕНАТА А РЕКИ.. Оттам може да пие всеки..

41

Анонимен

преди 2 месеца

Прокуратурата... ясно на всички, нищо няма да свърши..