Снимка: БГНЕС

Задържаха двама души за нанесен побой над полицейски служител в Пазарджишко, съобщиха от полицията.

Сигналът за намерен в центъра на село Пищигово мъж в безпомощно състояние бил получен на 25 юни, около 22.00 часа.

Пострадалият, за който по-късно било установено, че е служител на ОД на МВР-Пловдив, веднага бил транспортиран с линейка в МБАЛ-Пазарджик и оставен за лечение с тежка черепно-мозъчна травма и опасност за живота.

Още по темата

При незабавно стартиралото разследване криминалистите от Районно управление-Пазарджик изяснили, че същата вечер между 34-годишния полицай, който по това време не бил на работа, и шумна компания - празнуваща в заведение, е възникнал скандал.

Почерпените мъже нападнали и нанесли жесток побой на жертвата си, след което го оставили в безпомощно състояние на улицата. В оперативните действия били включени екипи на ОД на МВР-Пазарджик и сектор „Специализирани полицейски сили“ при ОД на МВР-Пловдив.

Униформените са задържали двама братя - на 39 и 33 години. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Коментари Напиши коментар

32

Съвет

преди 1 месец

Двамата братя в една килия .Селски бабаити.Такова нещо в САЩ не може да стане.

31

Анонимен

преди 1 месец

"Отдавна е доказано, че ставаш истински представител на някоя общност едва ако три поколения от семейството ти преди теб са били част от тази общност." - Абсолютни глупости.

30

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 29 - Те имат право, но имат едни последствия, дето са толкова лоши, че предпочитат да отнесат солиден бой и да прекарат седмици и дори месеци в болницата. Още преди 20 години, като се започна с тая ЛУДОСТ, имаш възрастни полицаи, бити от "едни хора", които твърдяха, че ако направя нещо, ще си изгубят свободата, пенсията и работата.