Снимка: БГНЕС, архив

Бившият финансов министър Владислав Горанов дойде в Главна дирекция "Национална полиция", за да даде обяснения за автомобила, с който беше спрян в края на миналата година на граничния пункт "Калотина". Причината - колата е била обявена за издирване.

Още по темата
"Има две експертизи на лизинговия автомобил и при тях няма никакъв проблем", каза Горанов на влизане.

Аз съм ползвател само на един автомобил, който се доказа, че не е манипулиран. Аз всъщност съм само ползвател и това, за съжаление, може да се случи на всеки един ползвател на лек автомобил на лизинг, коментира още той. Според него случаяг показва "един интерес към бивш политик, който вероятно има друга цел" и посочи каква е тя - "малките бизнеси фалират, естествено ще трябва да се занимаваме със зрелища, хляб явно няма да има".

Горанов  допълни, че ако е вярно твърдението от вчера на вътрешния министър Бойко Рашков, че колата е регистрирана преди да е произведена, то става дума за документна измама.

Към момента автомобилът е предаден на полицията.

Коментари Напиши коментар

85

Сега

преди 3 месеца

Тебе трябва да те държат само на вода

84

Истината

преди 3 месеца

Евала Влади, всички които слугувахте на Бойко сте взимали процент от неговия процент!!! Повечето от вас изчезнаха, само ти и още трима останахте. Защото нямате гънки на мозъка. Кола се купува на лизинг от хора като вас за да не бие на очи, Този трик го знаем, ама трябваше да я провериш първо. Алчност голяма! Защо не застанеш пред правосъдието и не се защитиш срещу записи, снимки, разпечатки и мн. други. Ще кажеш Това не съм АЗ!!!

83

1

преди 3 месеца

влади,пак ли нямаш пари за хляб,затова ли като ползвател,както се нари4аш,караш кола за 150000лева,остава да поставим,във вси4ки Молове кашони за помощи,за вас,които ограбиха България,даже може и по едно кащон4е ,за банкянския ти приятел да сложим,4е като ви слушам,сте бедни,като църковни мишки.