Снимка: Pixabay

Оставиха за постоянно в ареста 28-годишния мъж, задържан за убийството на 21-годишната си приятелка. Решението е на Софийския градски съд

Той е привлечен като обвиняем за това, че в София, ж. к. „Христо Смирненски“ умишлено е умъртвил М.Д., като ѝ нанесъл множество удари с ръце, крака и други твърди предмети в областта на главата и тялото. Разследването по случая се води в СДВР.

Още по темата
От изготвеното предварително становище към съдебно медицинска експертиза става ясно, че причината за смъртта е закрита черепно-мозъчна травма. Л.П. е неосъждан, завършил е VII-ми клас, неженен, безработен.

Съдът прие доводите на прокурора, че има обосновано предположение обвиняемият да е извършил престъплението, както и реална опасност да се укрие и да извърши друго престъпление, ако му бъде определена мярка за неотклонение по-лека от задържане под стража.

С тези мотиви съдът с определение взе спрямо обвиняемия най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража”. Определението на съда не е окончателно и подлежи на обжалване.

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 1 месец

Тя наистина ли му е била приятелка или така за пред следствието и журналистите как преса да я представят,че го е търпяла през туй време на приятелството им,че да го представят тоз,че силно бил приятел и я тормозил като такъв и не се сдържал до домашна обстановка,а направо в склада на разпределителна гара е насилил до пребиване с избиване до смърт,което буди съмнение,че тоз въобще й е бил приятел до такава степен,че да се нахвърли с ритници,юмруци,тежки предмети,а не да е нападнал как непозната.

6

наблюдател

преди 1 месец

Л.П. е неосъждан, завършил е VII-ми клас, неженен, безработен., накратко кофти мат'рал.

5

ХП

преди 1 месец

""""""...като ѝ нанесъл множество удари с ръце, крака и други твърди предмети в областта на главата и тялото.""""""" -------- Демек, пребил момичето по най-жесток начин, но решението на съда за задържането на този "юнак" под стража не е окончателно!? Е, как да не съ гордееш с такъв либерално демократичен съд!