Снимка: Pixabay

Прокуратурата в Пазарджик е започнала разследване за смъртта на треньора на детската школа на „Хебър“ (Пазарджик) Иван Ранчев.

Трагедията е станала в неделя малко преди 19 часа на стадиона в село Лесичово по време на приятелска среща между местните футболисти и отбора на Черногорово.

По време на срещата 41-годишният мъж е бил порасен от мълния.

Още по темата
По случая е образувано достъдебно производство за причинена смърт поради незнание или немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност.

“По делото е назначена експертиза и се извършват и други процесуално-следствени действия. Срокът на разследването е двумесечен”, уточняват от прокуратурата.

Коментари Напиши коментар

27

Призив

преди 4 месеца

Долу мълнията! Долу мълнията!

26

Накратко

преди 4 месеца

Мълния или не трябва да има някой виновен. Нека да извикаме експертите по гръмоотводи да ги разгледат с лупа и да проверят дали е според Европейските норми. Ако не ще намерим кой е производителя на смарт часовника, който тренъора е носил по време на инцидента, и ще пратиме Жоро Игнатов да ги пита поне малко срам усещат ли и за пари ли го правят. Хората един футбол не могат да изиграят по време на гръмотевици ....

25

Анонимен

преди 4 месеца

Треньорът е бил наказан от боговете чрез поразяване с мълния. Да се разследва треньорът.