Снимка: БГНЕС
Преди време Върховният съд върна на долната инстанция делото срещу акушерката Емилия Ковачева, нанесла удари на новородената Никол. Сега обаче тя отново е осъдена от Апелативния съд, предаде БТА. 
 
Апелативните съдии потвърждават изцяло присъдата на градския съд от 2017 година. Тогава Ковачева беше осъдена на 18 г. затвор и обезщетение от 400 000 за родителите на пострадалото бебе.
Още по темата
 
Ковачева бе обвинена в опит за убийство на новородено бебе по време на дежурство в родилното отделение. Престъплението беше извършено на 18 април 2015 година.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 1 година

В Сливенския затвор е курорт, затворничките са облечени по дънки и яке, живеят в лукс и на широко, хранят ги добре, имат всичко в просторните си апартаменти.Телевизията показа скандални кадри от затвора, без затворническо облекло и без затворнически ред. Голям скандал, за който трябва разследване и оставки на началниците и министри.Погледнете в ютюб как е в САЩ.Как са облечени, какъв ред има.

22

KOKO

преди 1 година

TAJA,SAMO KATO I GLEDAM FIZIONOMIJATA,ME OBHVASHTA UZAS.GORKOTO DETE,DA POOADBE V RAZETE NA TAJA NENORMALNIZA....DA LEZI ISKAM,DOKATO IZGNIE ZATVORAT.TAKIVA NJAMAT MJASTO MEZDU NORMALNI HORA. TOVA DETE,NALI IMA BASHTA........TOI KAKVO SE 4UDI.....

21

До ааа

преди 1 година

Чакаш детето, ражда се живо и здраво и някаква ***.от-ка го осакатява за цял живот и детето сега е с увреждане. На много толерантни родители е попаднала. И това й е малко, а ако излезе от затвора да не й дават повече да припари до болница.Тука някои много ларж, а ако шамаросат тяхното дете, вдигат вой до небесата.