Снимка: Pixabay
По 20 години затвор получиха 20-годишният Андрей Демирев и 23-годишният Асен Ангелов, съобщи "Монитор". Двамата са обвинени за бруталното убийство на жена в Харманли от преди две години. Те бяха признати за виновни за блудство, изнасилване и убийство на 54-годишната Валентина Христозова в Харманли. Двамата подсъдими също са се признали за виновни.
 
Убийството е извършено по особено жесток и брутален начин, придружено с гавра, сексуално насилие и извращения с жена, която е била в безпомощно състояние. 
 
Престъплението е извършено между 12 и 3 часа след полунощ в нощта на 15-и срещу 16-и март 2019.
 
Тогава двамата пияни и дрогирани мъже видели падналата на тротоара жена. Валентина е била в отблъскващо и безпомощно състояние. Била е повърнала върху себе си и напикана от поетото количество алкохол преди фаталната среща.
Още по темата
 
Двамата млади мъже са били консумирали ракия и бира в компания, където пушили и марихуана.
 
Двамата са изнасилвали са жертвата си многократно. Непрекъснато нанасяли и физически удари на жената. Мъжете изтезавали Валентина в продължение на три часа. Жената загинала, защото двамата я ритали и скачали върху нея, докато издъхне.
 
В съботната сутрин на 16-и март преди близо две години Валентина е открита мъртва, разкрачена с ръце, свити в неестествено положение. 
 
Асен и Андрей са осъдени по член 115 от НК за извършено убийство по изключително жесток за жертвата начин.
 
Присъдата на хасковските магистрати може да бъде обжалвана в Пловдивския Апелативен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase