Снимка: Pixabey

5 месеца в затвора ще лежи 38-годишен мъж за управление на автомобил в нетрезво състояние. Той бил хванат зад волана с 3,350 промила алкохол в кръвта.

Към наказанието съдът прибави и още 3 месеца затвор за предишно престъпление, за което подсъдимият е получил условна присъда.

На 4 август 2020 г. служители на МВР спрели за проверка "Опел Вектра", шофиран от Г. К. Б. и установили, че управлява с концентрация на алкохол в кръвта 3.350 на хиляда. Проверката констатирала още, че той вече е осъждан за същото провинение.

Пред съда подсъдимият - 38 годишен, осъждан, безработен, се призна за виновен и заяви, че доброволно подписва споразумение за наказание "Лишаване от свобода" за срок от 5 месеца ефективно при първоначален "общ" режим. Съдът му наложи и "Лишаване от право да управлява МПС" за срок от 2 години.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 месец

masov christianski terorist kamikadze s burka.

9

___

преди 1 месец

За последните 30 години едва ли има и два пъти в които съм шофирал без да съм на половинка ракия и галонче бира /вино не обичам/. Нямам и одраскана броня дори. В същото време трезвени кьопави шофьори правят поразии като за световно.

8

Анонимен

преди 1 месец

А глоба защо няма глоба? примерно 50 хиляди глоба и нека пак пие