Снимка: архив, БГНЕС

Актьорът Явор Бахаров обжалва наложената му от Районния съд - Разлог ефективна присъда за шофиране след употреба на алкохол и наркотици пред Окръжния съд - Благоевград, съобщиха от там.

В жалбата си адвокатите на подсъдимия са посочили, че според тях присъдата е неправилна, необоснована и са допуснати съществени нарушения в процесуалните правила.

Още по темата

От Окръжния съд - Благоевград посочват, че защитата на актьора твърди, че от събраните в съдебната фаза доказателства не може да се направи обоснован извод за това, че Явор Бахаров е осъществил състава на престъплението, а именно шофиране след употреба на алкохол и наркотици.

Искането на защитата е той да бъде оправдан или изпълнението на наложеното ефективно наказание "лишаване от свобода" за една година да бъде отложено за срок до три години.

Заседанието на съда в Благоевград е насрочено за 24 февруари.
 

Коментари Напиши коментар

47

OMG

преди 2 месеца

Тоя нагал наркоман и провал само затвор!!!

46

Чебурашка

преди 2 месеца

И преди съм го писал, в навечерието на новата 2020 година при абсолютно аналогичен случай в Пловдив извършителят е задържан и изобщо не напуска ареста като е осъден ефективно и от ареста е закаран в затвора. За разлика от този, който и досега е на свобода.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Ей че нагло лекенце.... по две присъдата като си отваря устата