Снимка: Pixabay

Жена, заплашила друга с пистолет, че ще я убие, отива на съд.

Софийска районна прокуратура внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу обвиняемата 35-годишна жена за това, че се заканила с убийство на П. А., като извадила и насочила зареден газ-сигнален пистолет към нея и ѝ казала: "Ще те убия!", и това заканване е могло да възбуди основателен страх за осъществяването му.

Инцидентът е станал на 10 юни около 16-16,30 ч. Пострадалата се намирала в магазин в ж.к. „Дружба“, София.

Тя била на една от касите в магазина, за да заплати покупките си, когато в един момент към нея се приближила обвиняемата В. В. и с груб тон ѝ казала да се мръдне встрани, което пострадалата изпълнила. След което В. В. с агресивен тон ѝ казала, че трябва да се премести в другата посока.

Пострадалата ѝ отговорила да се отнася с по-мек тон към нея.

След като излязла от магазина, П. А. се насочила към автомобила си. Излизайки навън, тя забелязала на паркинга пред магазина В. В. заедно с по-възрастна жена и мъж. П. А. провела кратък разговор с тях, като посочила, че е можело да се държат с нея по-културно. В този момент обвиняемата В. В. се приближила до пострадалата, хванала я за косата и започнала да я скубе. Намесила се свидетелка, която била в близост и ги разтървала. Тогава обвиняемата заредила газ-сигнален пистолет, насочила го към П. А. и отправяйки обидна реплика към нея ѝ казала: „Ще те убия!“.

Виждайки оръжието насочено към нея, П. А. се уплашила и в един момент помислила, че ще бъде застреляна от обвиняемата. След това мъжът, който бил заедно с обвиняемата и възрастната жена, повалил В. В. на земята и ѝ взел пистолета, който бил негов.

Обвиняемата е на свобода срещу парична гаранция.

Предстои делото срещу нея да продължи в съда.

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 3 месеца

Културни особености на определен социум, чиите членове не мога да назова по име, за да не бъда цензуриран.

18

Анонимен

преди 3 месеца

"Обвиняемата е на свобода" Видими резултати.

17

От маалата

преди 3 месеца

Тука като Жунгла е, някаква Жунгла