Снимка: Pixabay

Районният съд в Благоевград осъди Б.М.Р на 4 години затвор. Причината е блудство с 14-годишно момиче, създаване и разпространяване на порнографски материали с лица до 18-годишна възраст, съобщават от пресцентъра на съда.

Още по темата

Осъдиха на 3 години и 4 месеца педофил от Търговище

Съдията призна 51-годишния мъж за виновен в това, че в периода от 16.05.2018 г. до 21.05.2018 г. в къща в Благоевград е извършил блудствени действия спрямо 14-годишната К.Р.С., без да осъществи полов контакт с нея.

Мъжът е признат за виновен и по други две престъпления. В това, че е заснел порнографски видеоклип на телефона си, като е използвал за целта малолетното момиче, и за това, че е държал в компютъра си порнографски материали с непълнолетни лица.

Коментари Напиши коментар

14

ГЕОРГИ ДИНКОВ,СОФИЯ,

преди 2 години

Без полов акт е само закачка.В нашият блок едно момиче непрекъснато вие и то в продължение на т.н. редене.Така мисля.Освен по други причини.В блока живеят законно само собственици.Идват симпатяги,които не признават вътрешният ред и около два часът ме събуждат,сякаш правят секс в мен.Нямам мира.Дали подлежат на съдебно наказание?Че от моите молитви към Господ нямат страх ,нито молба към Бог да ти анатемоса!

13

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 2 години

Русофил ли е?

12

Анонимен

преди 2 години

а джа галите като се женят за 12 годишни е ок за прокуратурата на Цацата и Гешев? Да?