Снимка: БулФото

Четирима мъже са задържани за нападение в градския транспорт в София, съобщават от пресцентъра на Прокуратурата, цитирани от Агенция Фокус.

Случаят е от 8 юни сутринта в столичния квартал "Суходол". В автобус на градския транспорт, движещ се по линия 111, четирима млади мъже са извършили "непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото".

Четиримата демонстрирали буйно поведение и един от хората в автобуса им направил забележка. Момчетата веднага се нахвърлили върху човека, като му нанесли множество удари по главата и тялото.

Според прокуратурата, деянието се отличава с изключителен цинизъм - нападателите не преустановили агресивното си поведение дори след пристигането на място на служителите на СДВР, като отправили и към тях обидни реплики и заплахи. Същевременно се заканили и на водача на превозното средство с думите:" Ти ще отнесеш всичко! Ще ви избием всичките!"

Разследването установило, че четирите момчета са съответно на 27, 30, 21 и 30 години. Повдигнато им е обвнинение.

Предвид високата обществена опасност на деянието, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемите за срок до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в сградата на Софийски районен съд на 11 юни -  за разглеждане на искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение "Задържане под стража".
 

Коментари Напиши коментар

60

ферит в действие

преди 1 седмица

да им набутат в задниците по едно нагорещено желязо, ама ода оставят по горещия край да стърчи че да им пари на пръстите когато се опитват да го извадят

59

Who Dares, Wins!

преди 1 седмица

Еее, че това новина ли е?
Четирима набили един?
Че това всеки го може, това се случва всеки ден!
Виж, новина щеше да бъде обратното: "Един набил четиримата (които преди това са набили един друг)"!!!

58

Я па ти..

преди 1 седмица

До Дядо Поп 58 А не е ли най добре ти да поработиш върху тях ?