Снимка: Facebook

Миглена Каканашева - Мегз отново прояви мелодраматизъм в съдебната зала, докато приятелят й Румен Рончев обжалва задържането си в ареста.

Бизнесменът е в ареста от началото на януари с обвинение за кражба на автомобил. Става въпрос именно за джипът на Мегз, който е бил обявен за откраднат през септември миналата година. Возилото обаче било открито при братовчед й, а Рончев бил замесен в престъплението.

На миналото заседание Мегз припадна, защото Рончев не й обърна внимание. Този път обаче Каканашева успя да размени няколко думи с Рончев, пише "24часа".

Още по темата

Рончев също не подмина появата на Мегз, облечена отгоре до долу в бяло, дори се зарадва.

"Обичам те повече от всичко, любов!", не се сдържа Мегз, когато съдебната охрана отвеждаше с белезници Рончев от залата. Този път тя не припадна.

Прокуратурата настоя той да остане в ареста и съдът уважи искането. Според магистратите има опасност той да извърши друго престъпление. Определението подлежи на обжалване на 28-и февруари.

Преди това тя обяви, че когато любимият и излезе на свобода, публично ще разкрият истината за отношенията им.

До момента е установено, че обвиняемата Миглена Каканашева имала финансови затруднения при обслужването на лизинговия договор за джипа. Поради тази причина тя и Румен Рончев решили противозаконно да го присвоят, без за нея да има последствия, като се обяви пред компетентните органи, че е откраднат.

Според събраните доказателства, дизайнерката убедила братовчед си и приятеля си да осъществят предварително замисления план за обсебването на автомобила и обявяването му за откраднат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase