Снимка: pixabay

Съдът остави в ареста 27-годишния Дани Кнот, който е обвинен в побой на трудноподвижен шотландец в Слънчев бряг и хулигански действия.

Съдиите прецениха, че има достатъчно доказателства, че британецът е извършил престъпленията, в които е обвинен, и опасност да се укрие, ако бъде пуснат на свобода.

Още по темата
Майката на Кнот обяснила по време на разпитите, че двамата работели много и обичали да идват в България заради евтиния алкохол.

В залата стана ясно още, че прескачайки тераси от петия до първи етаж на хотел в опит да избяга от полицията, Дани е счупил витрина на стая за гости на първия етаж и се скрил в нея, но след минути е бил задържан, съобщава "24 часа".

Адвокататът на англичанина - Веселин Анестиев, обяви, че ще обжалват решението на съда.

Самият ското на няколко пъти каза пред медии, че съжалява за стореното, което извършил под влиянието на алкохола.

"Искрено съжалявам, не съм агресивен човек. Не смятам да напусна страната. готов съм да платя гаранция от 10 000 лева, оставям си и паспорта", заяви преди решението на съда британецът.

Срещу него са повдигнати обвинения за хулигански действия и за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. За тези наказания се предвижда наказание лишаване от свобода.

Дани Кнот е с чисто съдебно минало.

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 7 месеца

Веднага родната полиция като добра да му носи багажа до летището и да си го прати по живо и здраво в англия, така нашата полиция изпраща биячите от България

15

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 4
Има все още по някой-друг свестен в България ама скоро ще им писне да ги опъват като струни!

14

Анонимен

преди 7 месеца

Фейк нюз. Този не е британец а най прост рушняк ватенка. Нормално изпълнение за лусионаджиите