Снимка: pixabay

Съдът остави в ареста 27-годишния Дани Кнот, който е обвинен в побой на трудноподвижен шотландец в Слънчев бряг и хулигански действия.

Съдиите прецениха, че има достатъчно доказателства, че британецът е извършил престъпленията, в които е обвинен, и опасност да се укрие, ако бъде пуснат на свобода.

Още по темата
Майката на Кнот обяснила по време на разпитите, че двамата работели много и обичали да идват в България заради евтиния алкохол.

В залата стана ясно още, че прескачайки тераси от петия до първи етаж на хотел в опит да избяга от полицията, Дани е счупил витрина на стая за гости на първия етаж и се скрил в нея, но след минути е бил задържан, съобщава "24 часа".

Адвокататът на англичанина - Веселин Анестиев, обяви, че ще обжалват решението на съда.

Самият ското на няколко пъти каза пред медии, че съжалява за стореното, което извършил под влиянието на алкохола.

"Искрено съжалявам, не съм агресивен човек. Не смятам да напусна страната. готов съм да платя гаранция от 10 000 лева, оставям си и паспорта", заяви преди решението на съда британецът.

Срещу него са повдигнати обвинения за хулигански действия и за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. За тези наказания се предвижда наказание лишаване от свобода.

Дани Кнот е с чисто съдебно минало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase