Снимка: Flickr

Майка, нанесла побой на малолетния си син, сключи споразумение с държавното обвинение, съобщиха от Апелативна прокуратура-София.

22-годишната Ангелина Цонева е получила 2-годишна присъда за лишаване от свобода с 4-годишен изпитателен срок. Тя ще трябва да плати и 380,88 лева за съдебни разноски.

Още по темата

Тя беше обвинена в побой на собственото си дете. На 9 февруари тя нанесла поредица от удари по главата на детето си.

2-годишният Васил беше приет в "Пирогов" със счупен череп и синини по коляното, известно време малчуганът беше в кома.

22-годишната майка от ромски произход сама заведе детето си в лечебното заведение, а сигналът за пребитото момченце бил получен в полицията именно от "Пирогов".

Същия ден в качеството на обвиняема за нанесения побой бе привлечена и задържана Ангелина Цонева, майката на пострадалото дете. Определението на съда има характер на влязла в сила присъда и не подлежи на обжалване.
 

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

Трябва да взимаме пример от братска Русия!Там побоя над роднини беше озаконен наскоро.

11

Поручика Балканец

преди 4 години

Един на пияно убил с колата трима на спирката - 3 години условно. Друг опердашил хлапето си - две години условно. Да ви таковам у "Съдебната Система" та ви таковам у "магистратите"!

10

Анонимен

преди 4 години

Ми сега къде са БХК, Амнести ИНтернеШанъл, И Хюманс Райтс УОЧ? Да се самосезират веднага и да вземат незабавно мерки това да не сповтаря. Да изпратят свои симпатизанти да изнесат лекции на Ромките и ромите как да си възпитават децата. Да ги научат на толерантност!