Снимка: Булфото, архив

Осемнайсетгодишният Патрик Първев, който беше задържан за побоя на тригодишния Христо в София, остава в ареста окончателно, съобщи БТА.

Той поиска днес от Софийския апелативен съд да бъде освободен, за да може да продължи обучението си. Dnes.bg припомня, че 18-годишният Патрик е ученик в помощно училище и щеше да бъде в 9 клас.

Магистратите обаче не приеха довода му за основателен и отбелязаха, че срещу него има достатъчно събрани доказателства, макар и косвени на този етап, че той е извършил побоя.

Патрик Първев бе задържан заедно с Александър Донов заради побоя на детето. Двамата са били наети от майката да се грижат за 3-годишното ѝ дете, докато тя работи в чужбина. Те обаче смятали, че то е палаво и използвали боят като възпитателно средство, даже снимали издеватеслствата с мобилните си телефони.

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 6 години

18 годишен в помощно училище 9-ти клас.... Коя е тази, която ще си даде детето на такъв поройник....То на челото му пише "***". Резултатът е бил ясен още с първата уговорка!

8

Анонимен

преди 6 години

няма образование ами имаше едно време МАКАРЕНКО1 тогава такива случаи бяха прецедент1 на ви сега демокрация!

7

Гошо "Негъра&qu

преди 6 години

Патрик, недей да се скатаваш скъпа. Писали са те в моята килия и ще си играем на семейство...ПС: Не ми викат "Негъра" защото съм черен!