Снимка: bTV

Шампионката на „Фермата“ 6 доскоро познаваше само вкуса на победата. Преди две години Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче, спечели убедително предаването по bTV и си тръгна с голямата награда от 100 000 лева. Сега обаче тя преживя драматична загуба на Арената. От приключението с 5 на 10 я отстрани Камелия Кузнецова, нейният най-голям враг в стопанството.  

Три седмици преди финала на предаването две от най-добре подготвените участнички за всички осем сезона на „Фермата“ се сблъскаха, за да покажат коя е по-силна, по-ловка и по-бърза. Бившата хандбалистка Камелия влезе в битката твърдо решена да свали шампионската корона на яхтената стюардеса Ваня. В стопанството участничките бяха в постоянен конфликт и не успяха да се помирят дори след края на дуела.

„Предпочитах да падна от всеки друг достоен човек. Силно се надявам някоя от тези прекрасни дами тук да те победи с напредването на играта“, каза Ваня на опонентката си, преди да си тръгне от предаването завинаги.   

Дуелът стартира с една от най-тежките битки в арсенала на „Фермата“, която обикновено е запазена за мъжете. Непримиримите опонентки трябваше да прокопаят път в пясъчен тунел, да пропълзят през него и да излязат от противоположната му страна. Без да се колебаят, Камелия и Ваня се хвърлиха буквално с главата напред в изпитанието. С последни сили по-дребничката и маневрена Ваня успя да излезе първа от тунела. Във втората битка - стрелба с пясъчни торбички, тя отново се справи по-бързо и поведе убедително.

Въпреки яда и разочарованието си от хода на дуела Камелия не падна духом. Бившата хандбалистка показа по-добри познания на въпросите от Алманаха, успя да стопи разликата и си върна самочувствието.   

Четвъртата, многокомпонентна битка, изправи съперничките пред серия от трудности - те трябваше да се освободят от въже, оплетено около дървено магаре, да разцепят ритловица и да покажат ловкост при хвърлянето на пръчки. Ваня влезе в битката емоционално нестабилна и тръгна колебливо. Яхтената стюардеса трудно се измъкна от въжето, измори се при цепенето и, в крайна сметка, се отказа от битката, след като се затрудни при хвърлянето на пръчките. За разлика от нея Камелия се бори докрай и изравни резултата. 

Последната, пета битка, на която Ваня беше поставила максимални точки, се оказа решаваща за изхода от дуела. В нея опонентките се озоваха във висящи въжени клетки, от които трябваше да се освободят максимално бързо. Камелия поведе, запази отлично темпо през цялото време, демонстрира ловкост и самообладание, и безапелационно победи в този фантастичен женски сблъсък. „Чувствам се страхотно! Горда съм, че се изправих срещу такъв силен съперник, победител във „Фермата“. За мен това е мини финал преди финала“, заяви след триумфа си тя.   
 

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 1 месец

Последната игра с хвърлянето на пръчките беше сложена, за да може Камелия да победи. С този нисък ръст Ваня нямаше никакъв шанс да успее да закачи пръчките на стената. Тя не може да преодолее разстоянието, за да закачи пръчка, освен ако няма силата на Попай моряка.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Ваня направи "Фермата" интересна и цветна. Камелия е скучна и показва лошите черти от човешкия характер.

12

Зрител

преди 2 месеца

До АнонименОтвратителна злобна рускиня.Опитва се да се прикрие,но отвръщава с поведението и коментарите си.Като я видя да се изказва,сменям за малко канала.