Снимка: Bulgaria ON AIR

Колко силна може да бъде болката от несправедливата загуба на скъп човек и правилно или грешно е да се отправиш по посока на отмъщението изследва премиерния за България японски сериал "Престъпен синдром".

Продукцията стартира в ефира на националната политематична телевизия  Bulgaria ON AIR на 29 май, от 20.30 часа, и ще се излъчва всяка събота и неделя.

Увлекателният японски сериал ще изпрати всички почитатели на качественото кино пред малкия екран на едно вълнуващо приключение из престъпните улици на Токио. В центъра на историята са разтърсващите и неочаквани събития и обрати около Муто и Кабугари, които след като неочаквано и несправедливо губят скъп за тях човек, са на прага да поемат по тъмния и осеян с изпитания път на отмъщението.

За Муто, убитото по жесток начин момиче е неговата по-малка сестра, която след смъртта на родителите им той приема като своя дъщеря. За Кабугари тя е единственият човек, придавал смисъл на неговото иначе самотно съществуване.

Муто е детектив, за когото справедливостта е на първо място. Той тръгва по пътя на отмъщението, когато се оказва, че убиецът на сестра му ще се измъкне от наказание, защото е непълнолетен.

За съжаление, престъпникът се самоубива. Това стечение на обстоятелствата го подтиква да вземе съдбоносното решение да напусне работата си. Само след година обаче детективът получава възможността да се заеме със специална мисия, непосилна за разследващия отдел на полицейското управление в Токио.

Какво се крие зад тази специална мисия, която само Муто може да изпълни? Не пропускайте разгръщането на вълнуващата история – в премиерния за България сериал „Престъпен синдром“, от 29 май, в 20:30 часа, всяка събота и неделя, по Bulgaria ON AIR.
 

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 1 месец

Никога не съм гледал хубав японски филм. Японците имат много различна култура и светоусещане от нас, европейците. Не очаквам да ми хареса, въпреки претенциозното заглавие.

1

Анонимен

преди 1 месец

Най сетне един цивилизован сериал, то не бяха турски, индийски, български, венецуелски сапунки и отпадъчен тв материал, чиято единствена цел е да обесмисли живота на беге домакинята.