Снимка: БГНЕС

Тузара на Крис Нот вече няма да се появява в продължението на „Сексът и градът“. Синтия Никсън призна, че са имали „късмет“ да изрежат навреме допълнителни сцени с него от финалните епизоди. Въпреки факта, че героят беше премахнат от сюжета в самото начало на продължението, създателите на сериала планираха да добавят няколко епизода с него. Въпреки това, на фона на сексуалния скандал, първоначалната идея трябвало да бъде изоставена.

Това обаче не е единствената промяна в шоуто. И така, след смъртта на Уили Гарсън, който изигра Станфорд Блач, най-добрият приятел на главната героиня, сюжетът на останалите епизоди трябваше да бъде пренаписан без него.

Сценаристите намериха деликатен изход от ситуацията, като изпратиха героя да обиколи света. "Знаете ли, разбрахме, че смъртта на Уили Гарсън е изключително болезнено събитие и публиката вече трябваше да издържи този шок. Не искахме те да бъдат разсейвани от измислени герои", обясни Синтия Никсън.

Припомняме, че Крис Нот беше обвинен в сексуален тормоз от няколко жени наведнъж. Актьорът отрече факта на насилие, но това не му помогна - той загуби няколко големи договора и всъщност остана без работа. Освен това скандалът отблъсна съпругата на Нот.

Бившите му колеги от "Сексът и градът" също не го защитиха. Актрисите публикуваха изявление, в което казват, че съжаляват за случилото се и „подкрепят жените, които са се изявили и споделили болезнените си преживявания“.

Коментари Напиши коментар

10

Баджото на маджото

преди 3 месеца

То к'во стана, всяка с която съм се гушкал преди 25-30години сега може да ме съди, ама нъцкиии пАри неъм.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Жените докато са млади и хващат окото, не им пречи, че ги гледат, ухажват и т.н., обаче като остареят и мъжете вече нямат интерес към тях, стават злобни и отмъстителни.

8

Оляха се

преди 3 месеца

Аз пък няма да гледам тази полит.коректна боза. Жалко за Крис Нот