Снимка: bTV

Точно месец след грандиозния финал на изключителния осми сезон на "Гласът на България" по bTV, започва записването за кастингите за следващото издание.

Музикалното шоу се впуска в търсенето на нови вокални таланти за сезон 2022, а всеки желаещ да се запише може вече да го направи онлайн на glasat.btv.bg/casting.

Задължително условие за кандидатите е да са на възраст над 16 години. За да заявят своето желание за участие в девети сезон на шоуто, те трябва да попълнят формата за кандидатстване на glasat.btv.bg/casting и да прикачат запис на свое видео и/или аудио изпълнение.

Одобрените кандидати ще имат шанса да работят и да се учат от едни от най-големите музикални звезди у нас и да бъдат на една сцена с някои от най-добрите музиканти на България. Наградата от 50 хиляди лева и титлата “Гласът на България“ за 2022 г. очакват своя притежател.

"Гласът на България" сбъдва мечти, а емоцията е неописуема", споделя Петя Панева - победителката в осмото издание на формата. Тя съветва всеки, който обича музиката, да бъде смел и да следва сърцето си, воден от любовта си към нея и да не пропуска възможността да участва в това невероятно изживяване.
 

Коментари Напиши коментар

5

Димитър

преди 4 месеца

Това е гласът на България не гласът на Америка трябва да се пеят български песни

4

Dr Dre

преди 4 месеца

Ако не чуя поне нещо от сорта на "От икебаната дървесата ги боли", "Кенлиии ту либу дибу даучиууу" , ич нема да ги продуцирам !

3

Анонимен

преди 4 месеца

Не ме интересува и не го гледам, защото ме е яд какви талантливи хора са оставени да се оправят сами, след като предаването свърши. Ама нали продуцентите са направили пачките. Другото дразнещо е, че липсват таланти в писането на музика и текстове - то не е само да можеш да пееш, трябва и да съдаваш. Една Милена например е истинси творец, защото сама си пише музиката и песните и те са великолепни.