Bulgaria ON AIR продължава да радва зрителите си с още по-богата и разнообразна програма през есенния си телевизионен сезон, с която както да се информират, така и да се забавляват. От 31 октомври в ефира на националната телевизия започва ново предаване, което ще ни отведе на пътешествие из златните лозя на България – "Винен бар".

Водещи и автори на предаването са виненият експерт и дегустатор Юлия Костадинова и журналистът и познавач на качественото вино Никола Стойнов. Всяка неделя от 14:30 часа двамата ще водят зрителите на телевизията на обиколка из едни от най-добрите винарски изби в страната, където ще ги направят част от целия процес по производството, съхранението и опознаването на хубавото вино.

Всеки епизод на „Винен бар“ ще представя различна дестинация за винен туризъм, а майстор винар и представител на избата ще споделят за зрителите на Bulgaria ON AIR повече и любопитни подробности и трикове за отглеждането и превръщането на гроздовата реколта в любимата напитка на боговете, докато водещите дегустират подбрана селекция от предлаганите вина.

Първата спирка на двамата пътешественици и почитатели на качествените вина ще бъде винарна изба Едоардо Миролио, която значително допринася за развитието на най-българския емблематичен сорт - "Мавруд". 

Не пропускайте "Винен бар" – от 31 октомври, всяка неделя, от 14:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 2 месеца

Сложихте ли зелето?