Снимка: Bulgaria ON AIR

От 13 октомври Bulgaria ON AIR ще отведе зрителите на вдъхновяващо и красиво пътешествие до едни от най-внушителните и спиращи дъха кътчета на земята с документалната риалити поредица „Перфектната ваканция“.

Всяка сутрин от понеделник до четвъртък, от 09:00 часа, предаването ще ни направи част от мечтаните пътешествия на семейства, които са преминали през много и труднопреодолими препятствия, и точно когато най-малко очакват – получават възможност да изживеят една от най-съкровените си мечти.

Във всеки епизод на „Перфектната ваканция“ комикът Томи Дейвидсън и туристическият експерт по пътувания Андреа Фечко ще срещат зрителите със семейства от различен произход, с уникални и трогателни, понякога много тъжни житейски истории, и ще организират за тях незабравима екскурзия.

Вдъхновяващи пътувания с най-луксозните круизи, живописни гледки от най-красивите места на планетата, много изненади, емоции и неочаквани преживявания ще помогнат на участниците в предаването да възвърнат надеждата си за по-светло и щастливо бъдеще.

Първият епизод на „Перфектната ваканция“ ще ни срещне с историята на Робин, Уил и трите им деца. Уил бива диагностициран с животозастрашаващо заболяване, а малко след това се случва и немислимото – той получава масивен инсулт в дома си и по чудо оживява.

След години финансови жертви от страна на всички в семейството и в името на възстановяването на Уил съпругата му Робин се свързва с „Перфектната ваканция“, които сбъдват мечтаната му екскурзия – пътуване с круизен кораб в Европа.

Станете част от тези незабравими пътешествия и обиколете света от дивана си с „Перфектната ваканция“ – от 13 октомври, всяка делнична сутрин от понеделник до четвъртък, от 09:00 часа, по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase