Изпълнени с емоции летни уикенд вечери очакват зрителите на Bulgaria ON AIR. Националната политематична телевизия е подготвила серия от качествени и завладяващи премиерни за ефира филми и сериали, с които не просто ще обогати програмата си, но и ще отговори на предпочитанията и на най-страстните киномани. Филмовият уикенд маратон започва още тази събота с премиерни заглавия от САЩ и Великобритания и ще продължи до края на август.

Възможен ли е живот извън мафията, когато дълги години си бил сред основните играчи в бизнеса? Отговорите на този въпрос идват с американската комедия "Имало едно време в Куинс" на режисьора Дейвид Родригез, която ще се излъчи на 14-ти август, от 22:00 часа.

След като прекарва 20 години във федерален затвор, обвинен в многобройни престъпления, заболелият мафиотски бос Джоузеф Сколери е пуснат на свобода.

Борейки се с живота отвън, той открива, че времето, прекарано зад решетките, е променило нещо повече от външния вид и здравето му. Докато се опитва да установи връзка с дъщеря си отново, бившият затворник осъзнава, че животът от миналото вече не съществува, а оцеляването извън мафията може да се окаже много по-трудно, отколкото изглежда. В актьорския състав на „Имало едно време в Куинс“ участват звезди като Чаз Палминтери, Пол Сорвино, Майкъл Рапапорт, Стивън Бауър и Андреа Наведо.

На 15-ти август, точно в 22:00 часа, премиерно в ефира на Bulgaria ON AIR ще се излъчи още екшънът "Епоха на Герои". Базирана на събитията от реалния живот на специализирания отряд, включващ 30-те командоси на Иън Флеминг по време на Втората световна война, историята проследява изтощителното обучение, през което преминават екип от осем командоси, преди да бъдат изпратени на изключително опасна мисия зад вражеските линии в окупирана Норвегия.

Самолетът, с който екипът пътува към Норвегия, се разбива, след като мисията им е  разкрита. Оцелелите при нападението командоси решават да продължат делото си, което, ако успешно завършат, може да промени хода на войната. Режисьор на продукцията е Ейдриън Витория, а сред актьорския състав са звезди като Шон Бийн, Аксел Хени, Джон Даглейш, Стивън Уолтърс, Ерик Мадсен и др.

Не пропускайте интригуващите истории и се потопете в света на качественото кино – на 14 и 15-ти август, от 22:00 часа, в ефира на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase