България е страна с богата история, а земите ни пазят много загадки. Тази неделя от 16:30 часа предаването “Операция История” ще разкрие част от тайните и мистериите на подземна България.

Гост в студиото ще бъде журналистът Ирена Григорова, която ще вдигне завесата около интересни загадки, свързани с тайнствените пещери и рисунки на богини, издълбани в скалите. Зрителите на Bulgaria ON AIR ще чуят историята на саркофаг с размери за 3-метров човек, открит край Кюстендил, ще видят уникални кадри и ще научат удивителни неща, до които са се докосвали различни археологически експедиции.

На 29 ноември "Операция История" ще потърси отговор и на въпроса какво се случва с паметниците на български войници в Северна Македония. Водещият Росен Петров ще посрещне в студиото бившия преподавател от военната академия полковник Йордан Костадинов, който освен за състоянието на монументите, ще говори и за вируса на омраза, който завладя Скопие.

Защо северномакедонци запалиха българско знаме, защо публично обиждат българския министър на външните работи и какви ще са последиците от това за българо-македонските отношения – гледайте в "Операция История" на 29 ноември, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Коментари Напиши коментар

11

Az

преди 1 месец

Само с това ли можете да се занимавате ? Нещо смислено няма ли да свършите ? Македония, та Македония. Я всички които толкова я искате тая Македония да вземете да се изнесете там да живеете и да ни оставите на мира от глупостите ви !

10

Анонимен

преди 1 месец

Случва се на бг паметниците това което СДС и Бакърджиев а сега и ГЕРБ и Оп правят с нашите паметници в бг. Мавзолея на Георги Димитров беше взривен, а на съветската армия постоянно има планове за разрушване или за заличаване и обругаване.

9

Анонимен

преди 1 месец

Какво ще гледаме ние. Ние си знаем.
Да го гледат в Брюксел .
Или брюкселското зеле не може да разсъждава.