Снимка: Bulgaria ON AIR

Както в момента върви по кината "Как да си дресираш дракон", ние се замислихме какво е да си отглеждаш огнен змей в къщи. Не е невъзможно и най-вероятно е изключително преживяване, ако си вземете един прекрасен огнен саламандър, най-разпространеният от които се нарича дъждовник. Да видим какво ще ни разкаже за този екзотичен любимец Асен Манасиев.

В рубриката за здравословно хранене, ще отидем на обяд в Мароко. Мароканската кухня е пиршество на душата и сетивата. От месата се консумират предимно пиле, агнешко и телешко, логично на основната религия - свинското отсъства.

Много важни за уникалния вкус на ястията са лимоните, фурмите, маслините, бадемите и смокините. Подправките са на почит и придават неповторим аромат на мароканските изкушения. Едни от най-типичните са шафран, канела, джинджифил, кимион, кориандър, куркума. Да видим какво ни е приготвила Димана Мирчева!

Гледайте "Фамилно" по Bulgaria ON AIR.

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 2 месеца

съвсем сте изтървали влаковете

2

Анонимен

преди 2 месеца

Ново предложение: айде да не видим!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо не разбрах ? Ще готвиш саламандър или?