Снимка: Bulgaria ON AIR

Предаването, което приема за мисия откриването на тайната за здравата и дълголетна фамилия – "Фамилно", навърши една година. Когато работата и семейството се слеят – разказва водещата на предаването Деляна Маринова-Джуджи.

"Не разбрах как се изтърколи тази една година. Започнах работа в Bulgaria ON AIR октомври месец миналата година. Мразя да правя равносметки. Искам да благодаря на колегите и ръководството на телевизията, които ми имат доверие. Нашето предаване е абсолютно различно от останалите сутрешни блокове. Ние сме напълно лишени от политика. За тази 1 година ние показвахме достойни и стойностни хора, който имат какво да покажат и не са случайни", сподели тя в "България сутрин".

Водещата отбеляза , че рубриката "Фамилен албум" ѝ е любима. "Ние се опитваме да разказваме за известните българи, чрез техните наследници. Готвим нова рубрика "Успелите български деца". Това е едно приятно предаване за цялото семейство. Освен стойностни неща, показваме и културни събития", изтъкна още Джуджи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase