Снимка: Bulgaria ON AIR

Вълнуващи обрати и интригуващи сюжети обещава новият премиерен сериал "Полдарк", който тръгва в ефира на Bulgaria ON AIR от 13 септември.

Историческата драма има 27 номинации и 7 награди от престижни фестивали.

Британската историческа драма вече е спечелила любовта на феновете в много страни. Тя е базирана на едноименния роман на Уинстън Греъм и поставя рекордни рейтинги във Великобритания и САЩ.

Първото излъчване на сериала на Острова е проследено от над 5 млн. зрители. През 2015 г. "Полдарк" печели наградата за най-добра телевизионна драма на TV Choice Awards UK, а година по-късно печели приза на публиката на наградите БАФТА.

Сериалът разказва историята на Рос Полдарк (Айдан Търнър), който се връща в родния си дом в Корнуол след 3-годишно сражаване в американската война за независимост. Но от стария му живот не е останала следа. Баща му е умрял, имотите му са пред разруха, а любовта му от детските години – Елизабет (Хейда Рийд) е сгодена за братовчед му Франсис. Полдарк не е готов за смирение, затова решава да направи всичко по силите си, за да възстанови живота си.

Младият мъж започва борба за спасението на медните мини, наследство от баща му, които алчният и арогантен Джордж Уорлиган (Джак Фартинг) се опитва да му отнеме. Рос Полдарк е изправен пред предизвикателството да направи земите си продуктивни, да се грижи за работниците, които баща му е наел, и да се опитва да спечели обратно жената, която обича, или да намери причина да живее без нея.

Един ден Полдарк среща Демелца (Елинор Томлинсън) - млада жена, облечена като момче, която се опитва да избяга от баща си насилник. Младият мъж решава да приюти Демелца в дома си, давайки й работа като прислужница.

Ще успее ли Рос Полдарк да се пребори за новия си бизнес, ще върне ли старата си любов Елизабет, или ще открие нова тръпка – гледайте в премиерния за България сериал, всеки делничен ден от 13 септември, от 20:30 часа по Bulgaria ON AIR

 

Коментари Напиши коментар

4

123

преди 10 месеца

Филмът е хубав, заслужава си!

3

Анонимен

преди 10 месеца

много добър, това е английския вариант на малката булка

2

раво

преди 10 месеца

помеши коня