Снимка: Bulgaria ON AIR

В осми епизод на сериала "Виктория" ще видим, че главната героиня е в напреднала бременност и силно подразнена от опитите на майка й и Албърт да я държат в двореца. Къмбърланд пристига в Лондон с надеждата кралицата да не успее да преодолее раждането, тъй като той все още е законният наследник.

Решена да излезе на публично място, Виктория се съгласява да бъде откарана от ненаситен почитател, отчаян да я освободи от "германския тиранин".

Кралицата решава, че е безопасно и въпреки притесненията на Алберт излиза отново, а този път Албърт тръгва след нея. Мъж на име Едуард Оксфорд стреля по тях в насъбралата се тълпа. Конспиративни теории плъзват около кралицата.

Херцогинята е убедена, че Къмбълранд стои зад опита за убийство, а страхът на Виктория се усилва, когато тя разбира, че нападателят ще бъде помилван.

Само след като чува мрачното мнение на чичо си относно ситуацията, тя осъзнава, че за разлика от него, тя е монарх, който трябва да постави конституцията и страната си пред собствените си нужди...

Гледайте "Виктория" всеки делник от 19.50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase