Снимка: Bulgaria ON AIR

Има нещо гнило в... Ирландия ще стане ясно от сериала "Тялом и духом". Сюжетът ни среща с криминален репортер, който разбулва мрачните тайни на институционалната корупция.

Криминалният кореспондент Катал Макларън поема в свои ръце разобличаването на корави престъпници. Целеустременият журналист е работохолик, който повдига завесите на многобройни човешки трагедии като разкрива полицейска корупция, корпоративна алчност, интернет педофилия и тежки убийства, които остават скрити от обществото...

Криминалният репортер е горд с умението си да преследва и разобличава скритите тайни в историите на жертвите, нов името на тази цел навлиза безскрупулно в личното им пространство. В желанието си да орткрие истината, Катал стига и до крайности...

В същото време рисковата среда на професията му носи мъчителни изпитания и в личния живот. Силно коцентриран и праволинеен в работата си, журналистът се оказва прекалено ангажиран да следи скандални истории, без да допуска, че криминалният свят тропа на входната му врата. Така Катал поставя под заплаха живота на собствената си жена.

Болезнените истини на гнилата ирландска система може да проследим в мини сериала от 13 ноември от 21.00 часа по телевизия  Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase