Снимка: Bulgaria ON AIR

Никой не знае откъде следовател Роман Шилов черпи сила и смелост, за да се противопоставя на бандитите. За тази работата се изисква желязна воля и във всеки епизод Шилов доказва на престъпниците, че е направен от стомана и не подлежи на унищожение.

Това, разбира се, успокоява жителите на поверения му град, но местния криминален контингент е готов на всичко, за да го премахне от пътя си.

В епизодите на "Полицейски войни" от 14 до 18 август може да видим, че в Министерството на вътрешните работи започва надпреварата за министерското кресло.

А основните претенденти за поста от Санкт Петербург са старите врагове на Шилов - Демидов и Ковальов. Всичко започва с неуспешния опит за убийство на Демидов, но вместо него, смъртта си намира килърът.

След това идва ред на Ковальов, чийто дом е обран от двама маскирани посред бял ден пред очите на жена му и сина му. От сейфа на семейството са откраднати 20 милиона рубли, сто хиляди евро и бижутата на Ковальова. От преживяния стрес, детето започва да заеква и с майка му заминават за Финландия, а самият Ковальов попада в болница. 

Дали и как Шилов и колегите му ще се справят с двата случая ще разберете от премиерните епизоди на "Полицейски войни". Може да ги гледате всеки делник по телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase