Снимка: Bulgaria ON AIR

По следите на най-мощната престъпна мрежа в света ще ни поведе сериала "Полицейски войни", който тръгва по телевизия Bulgaria ON AIR.

Заплетени случаи, криминални банди, кървави улични битки и корупционни схеми са само част от сюжетната линия на поредицата, заснета от 2008 до 2016 г.

"Полицейски войни" разказва за най-опасните представители на криминалния свят в Санкт Петербург. Полицаите там са постоянно изправени пред случаи, свързани с банди, жадни за мъст и кръв.

Сериалът проследява пътя на Роман Шилов от началник на отдел "Криминални разследвания" до шеф на охраната на големи бизнес структури. Улицата обявява война на полицията заради ключови разкрития.

Житейският и професионалният път на Шилов е изпълнен с постоянни заплахи и премеждия. Той е част от полицейската война с арогантни и безскрупулни престъпници. Оказва се, че организираната престъпност далеч не е единственият враг.

Често произволът в редиците на прокуратурата, полицията и армията е много по-опасен от този в подземния свят. Оказва се, че едни от най-жестоките групировки са покровителствани и от колеги на Шилов. Следите на корупцията водят и до най-високите етажи на властта.

Тъмната страна на човешката същност е видяна през очите на режисьорите Павел Мальков, Егор Абросимов, Алан Дзоциев, Сергей Раевски, Денис Скворцов и др. Ролите са поверени на: Александр Устюгов, Алексей Завялов, Дмитрий Ромашов-Биковски, Всеволод Цурило и др.

Гледайте всеки делничен ден от 11 май в 19:50 часа по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase