Снимка: Bulgaria On Air

Едно от емблематичните лица на коментарната журналистика в България - Клара Маринова, започва ново предаване в ефира на телевизия и радио Bulgaria On Air. Q&A ("Въпроси и отговори") стартира на 2 юни, понеделник, от 21:00 часа.

Всеки понеделник вечер, в продължение на 60 минути в ефира на България он ер тя ще търси отговорите на въпросите, които всекидневието ни задава.

"Ако животът е низ от събития, факти и много и различни въпроси, дали намираме техните отговори? Не винаги. Няма забранени въпроси. Има само верни отговори", прави заявка за съдържанието на Q&A Клара Маринова.

Пoлитици, политолози, икономисти и експерти ще дават отговори на важните въпроси.

Гости на първото издание на предаването ще бъдат Борис Попиванов, главен асистент в СУ „Св. Климент Охридски”, Първан Симеонов от Gallup, Георги Ангелов, старши икономист „Отворено общество”. В пилотното предаване Q&A участват и продуцента Кармелита Тонева, както и журналистите на телевизията Мартина Ганчева и Аспарух Йорданов.

Клара Маринова има опит като международен редактор в БНТ, била е водещ на новинарски емисии и авторски предавания. Със своя задълбочен поглед на политическите процеси у нас преди и след прехода, Клара Маринова остава един от най-точните анализатори на обществените и политически процеси у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase