Снимка: TV7

Този уикенд предаването "Пуснете водата" по ТV7 ще бъде с нов водещ. Давене, атрактивни асистентки, Дремеща свиня, интересни гости и вана, която чака водещият да бъде победен от зрителите – всичко това ще си присъства в шоуто. На мястото на Любен Дилов-син във ваната обаче може да се окаже Андрей, който ще замести водещия.

"В неделя ще стане ясно, че дремещата в мен свиня всъщност е Иван Христов. Извън шегата трябва да призная, че поканата да заместим Любен Дилов-син е комплимент. Използвам случая да подчертая, че 2014-а е много специална година за нас. Тя е юбилейна за продуцентската ни компания Междинна станция. Навършваме 15 години и си давам сметка, че само фолклорно предаване и телевизионен пазар не сме водили с Иван през цялото това време", заяви Андрей.

Докато Андрей "пуска водата", Дилов-син ще се отдаде на своята страст. Той пак ще се гмурка, но не във вана, а в Червено море. Водолазната му страст ще го лиши само от едно предаване, водещият се завръща на 4 май в студиото и ще бистри темата кое е по-добре в навечерието на Гергьовден - да убиеш ли змея или да живееш 20 години с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase