Снимка: БГНЕС
До момента над 12 500 души са подписали петиция, която призовава да бъде приета забрана за връщане на основателя на "Амазон" Джеф Безос на Земята след предстоящото му изстрелване с космическия кораб на неговата компания "Blue Origin", пише БГНЕС.
 
Безос, който е вторият най-богат човек в света с богатство от около 186 милиарда долара, "всъщност е злодей, милиардер от комиксите за Супермен", пише още в петицията. 
"В действителност той е зъл могъщ човек, който цели глобално господство. Това се знае от години."
 
Вносителите на петицията твърдят още, че 57-годишният Безос "е работил с Джефри Епщайн и рицарите тамплиери, както и с масоните, за да получи контрол над света".
Още по темата
 
"В същото време нашето правителство позволява това да се случи", заключават те. 
 
"Може би това е последният ни шанс, преди да активират 5G микрочипове и да извършат масова инвазия над нас", съобщава порталът "Бъзлайф".
 
Безос наскоро обяви, че ще бъде част от екипажа на първия суборбитален полет на ракетната му компания "Blue Origin". Братът на Безос, Марк, също ще се присъедини към него в полета, както и победителят в публичен търг за едно от местата. Анонимният победител плати 28 милиона долара на търг за билет за космическото пътуване с основателя "Амазон". 

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 2 месеца

Вече са 115 000 подписа. Да видим колко ще станат :-)

35

Анонимен

преди 3 месеца

Като чета коментарите, явно много хора го обичат щом му пращат еднопосочен билет! :)))

34

Whitestar

преди 3 месеца

Докато умните се намъдруват, лудите се налудуват.