Кадър: Bulgaria ON AIR

Видео 11.07.2019

Българи създадоха ново приложение, свързващо бизнеса с кадрите

Ново приложение, наречено nPloy, свързва бизнеса с кадрите. То е разработено от Борис Колев и Константин Цонев. Целта на платформата е двете страни да се свързват по-бързо и да подпомогне намирането на работа и качествени кадри.

В момента фирмите и работниците у нас губят много време в неефективни интервюта, тъй като и двете страни не са задали конкретни параметри на търсените и предлаганите от тях услуги, заяви Борис Колев.

"Има голяма неефективност на пазара. Губи се много време в намиране на качествени хора, провеждане на интервюта. Понякога кандидатите дори не знаят за какво са на дадено интервю. Целим и да осветлим и заплащанията в България, тъй като повечето работодатели не искат да го добавят в своите обяви. Приложението ще бъде от полза и на работодателите, тъй като те ще могат да филтрират и профилират кандидатите, които отиват на интервю за работа", обясни той.

Цонев допълни, че вече има доста регистрирани компании и търсещи работа в приложението. Той също така разясни, че платформата разчита предимно на филтри, за да може да предложи на бизнеса и кадрите най-подходящите за тях резултати.

"Приложението разчита на по-филтрираните резултати. Кандидатите имат много голям брой филтри и приложението им предлага най-подходящите за тях отворени работни позиции. Двете страни се свързват, само ако имат еднакви очаквания. Имаме доста кандидати и компании, които са регистрирани вече", заяви Цонев пред Bulgaria ON AIR.

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 3 дни

Наема се по снимката, защото при липса на реално производство нямаме нужда от хора с висШу, а от къси полички да ни красят офиса.

11

Анонимен

преди 5 дни

Те 99 % от работодателите наемат с приоритет по снимката - по възможност къса поличка и по-слабичка, с 30 г. по млада от тях !!!

10

Анонимен

преди 1 седмица

До 1234

ОТзад напред? И защо дори да си играят за "бг версия", приу положение, че нашия пазар е на едно ниво с индийския ...