IAB Bulgaria

Промените, които се случват през последните 5 години са повече от тези, които сме преживели през последните 15 г. Дигиталната трансформация напълно промени бизнеса и нуждата, която той изпитва за специалисти в областта на дигиталните технологии.

Търсенето на дигитално компетентни професионалисти във всички сфери на икономиката продължава да расте и надвишава предлагането в цяла Европа, включително и в България. Само на континента секторът създава около 120 000 нови работни места годишно. Заради многообразието в търсенето и въпреки високата младежка безработица, данни от Европейската комисия сочат, че до 2020 г. Европа ще изпитва глад за близо 900 000 дигитални професионалисти.
 
Уникална възможност за младите хора за бързо кариерно израстване

Програмите, които предлагат обучения по дигитален маркетинг у нас се развиват изключително успешно и привличат в своите редици големи компании и лектори, създали високо професионално име в индустрията. Класовете позволяват участниците да научат и разберат как да използват най-новите инструменти и техники за дигитален маркетинг на пазара, темите варират от планиране, изпълнение и измерване на дигитални кампании, до ефективно използване на онлайн видео, социални медии, създаване на уеб съдържание, дигитален криейтив, данни и технологии.

Една от най-големите институции в дигиталния бранш – IAB (Interactive Advertising Bureau) надгражда теоретичното и практическо обучение в тази сфера с уникален за пазара у нас нетуъркинг модел, който позволява на участниците в майсторските му класове да направят контакт с безспорни професионалисти от бранша, които създават българския уеб и да разговарят очи в очи с изпълнителни директори и топ-мениджъри от големи компании. Основно предимство в програмата е и изключително синтезирания и ефективен формат на обучение, който дава основни познания в целия спектър на онлайн маркетинга в рамките на само 4 уикенда.

Програмата е сертифицирана, а тази година основни лектори в Майсторския клас ще бъдат изпълнителните директори на OLX.bg, Нетинфо, Foodpanda, Netpeak, Crimtan, Xplora и мениджъри от най-високо ниво на още 12 компании, сред които Би Ти Ви, Investor, Dentsu Aegis Network Bulgaria, DDB Sofia, Interactive Share, BGMaps и др.
 
Курсът ще се проведе в Център Г8 (ул. "Уилям Гладстон" 8). Започваме на 7-ми октомври.

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 4 години

Глад за кадри няма, разберете. НА койо не му достигат кадри си ги обучава. Плаща си им курсовете и специализациите и после си ги ползва. Прочетете ли някъде "глад за кадри", да знаете, че се опитват да свалят заплатите в сектора.

10

men

преди 4 години

в днешни дни всичко го има в тубата и с малко здрав разум и печка и пералня ще вържеш и дюшаме ще си сложиш, то и без това повечето майсторчета дето останаха у бугаистаня са хвани едини удари другия и накрая докарай некой от чужбина да ти свърши работа. в българия с малко мерак и малко парици можеш да си живэш като цар ама *** скача на теуевизори, трошки 17 ръка и силиконки незнайно коя рък и ***, *** народ слаба държава.

9

Цецо

преди 4 години

Да има вече глад за специалисти и то програмисти но се питам след пет шест години как ще се оправим с глада за специалисти от рода на ел . техници и водопроводчици - ще се окаже че изведнъж няма кой да ти върже бойлера готварската печка да ти постави мивка душ и други аксесоари - никакви кадри обучени поне малко профилираните гимназии не подават обръща се внимание само на компютърни техники и технологии