Снимка: НДК

Мюзикълът „Коса" ще се играе в зала 1 на НДК на 7 декември. Шест от песните на мюзикъла са в Топ 100 на „Билборд" за най-великите хитове на 20-ти век.

„Коса" е под режисурата Борис Панкин, заедно с артистичния състав и екипа на Държавна опера Варна. Главните роли са поверени на на Виктор Ибришимов, Десислава Николова, Мариан Бачев и Нора Караиванова, диригент е Страцимир Павлов, сценографията е на Иван Токаджиев, а хореографията - на Анастасия Неделчева.

На сцената ще се насладим на таланта на над 30 солисти и танцьори, а голям мултимедиен екран ще ни пренесе неусетно в 60-те години на XX-ти век.

Достъпът до зала 1 на НДК е със зелен сертификат. За улеснение на гостите, които все още не са ваксинирали или преболедували, в Билетния център на НДК работи лаборатория, където могат да се тестват и получат сертификат след 16:00 часа. Препоръките за гостите без зелен сертификат са да не изчакват последния момент, за да се тестват.
 

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 5 месеца

този режисьор взима най-добрите постижения в изкуството и ги прави жалки ужасии, да му се забрани да "твори", не може, как не го разбра!

11

Анонимен

преди 5 месеца

няма талант тук, жалко

10

Анонимен

преди 5 месеца

а този панкин кой му позволява да прави такава халтура за толкова много пари, не случайни хора - е отговора