Михаил Билалов отбелязва своята 55-годишнина, макар и със закъснение, с премиерата на комедийния моноспектакъл "Бум-Бум. Малка нощна музика за мафиот и оркестър".  

Накъде отива този свят, когато момчетата вместо с пистолет под възглавницата вече си лягат с нощен крем. Това се пита Михаил Билалов, който влиза в ролята на мафиот.

На своя юбилей той избира компанията на джаз бенд и на фона на музиката с димяща пура в едната ръката и пачки евро под другата размишлява върху объркания съвременен свят.

"Това е сатирична форма на един рожден ден на един, бих казал, представител на криминалния контингент с много пари, който го прави по повод своята петдесетгодишнина и е поканил своята охрана", сподели Билалов пред Bulgaria ON AIR.

В компанията на "Ангел Заберски бенд" и на Мая Бежанска, Михаил Билалов ще представи своя моноспектакъл на 4 декември от 20:00 часа в зала 3 на НДК.

"Има много музика и има също много, много, много текст, много съдържание, много смях, много интересни виждания на тоя човек за света", издаде още актьорът.

Представлението ще се играе пред малко публика. 70% от местата ще останат празни, защото такива са ограниченията по време на пандемия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase