Кадър: Bulgaria ON AIR

Театър "Българска армия" започва турне, което ще обиколи няколко български града и ще представи на публиката най-забавните и актуални постановки на трупата.

Комедиите, които публиката в страната ще има възможност да види, са едни от най-касовите и за тях най-трудно се намират билети, а сега представленията ще могат да се видят от много повече хора.

"Не съм против драмата, но за началото на лятото сме подготвили повече усмивки. Това са четири представления, с които пътува нашият театър из страната. Датите са в началото на юли", каза актьорът Владислав Виолинов.

Една от постановките, които ще се представят, е „Ножица – трепач“, която е до голяма степен импровизирана и публиката също участва, разказа актьоръ пред Bulgaria ON AIR.

Качественият смях е нещо трудно за постигане. Лесно можеш да разсмееш с елементарен прост хумор, но нашите представления не са такива“, допълни той.

Колегата му Веселин Анчев пък разказа, че актьорите от трупата на "Българска армия" са много сплотени, защото прекарват по половин месец на обиколки из страната където да играят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase