Снимка: Bulgaria On Air

Оскар Уайлд е казал: Цялата прелест на миналото е, че е минало...

Затова и музикалният театър "Стефан Македонски" обръща поглед към бъдещето и представя спектакъла си "The Bingo Project" - разходка, която носи отпечатъкът на миналото – глобалното затоплюне, бюрокрацията и една бинго зала, която става сцена на комични ситуации.

"Действието се развива в недалечното бъдеще на "Швейцарските острови" - глобалното затопляне вече е факт, героите в него се издържат главно от проекти. Последният, който печелят мъж и жена, е за създаването на дом за възрастни хора.

Откривайки го, зрителите разбират, че това е бинго зала. Двигател на цялото действие е един чиновник, който през цялото време организира проектите и търси средства за реализацията им", обясни китаристът Георги Маринов пред Bulgaria ON AIR.

Премиерата на представлението беше на 24 октомври. По време на спектакъла залата избухвала в спонтанен смях, ръкопляскания и викове, разказва още китаристът. Постановката ще може да бъде видяна и тази вечер от 19.00 ч. в Националния музикален театър "Стефан Македонски".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase