Снимка: Bulgaria On Air

Ден на отворените врати за пореден път ще се проведе в театър "Българска армия", който ще покани всички любители, които искат да надникнат зад кулисите и да се докоснат до магията на театъра.

За седма поредна година на 16 септември театър "Българска армия" ще отвори обятията си и ще поведе любознателните почитатели на една незабравима разходка из всички скрити кътчета.

"Посетителите ще могат да разгледат изцяло обновената театрална сцена, репетиционните зали, гримьорните, перукерните, ателиетата, фоайетата с култови плакати и звукозаписното студио на Дони", сподели в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR актьорът и заместник-директор на театър "Българска армия" Йордан Алексиев.

По традиция в Деня на отворените врати, само няколко часа преди да се вдигне завесата за първите спектакли за сезона, всички посетители ще имат възможността да проследят и възстановителните репетиции на представленията.

В 16:00 часа започва репетицията на актьорите от спектакъла "Черна комедия". Веселин Анчев, Луизабел Николова, Анастасия Ингилизова, Георги Къркеланов, Евелин Костова, Владислав Виолинов и Моню Монев ще репетират за своята първа среща с публиката в новия театрален сезон още същата вечер от 19:00 часа, цената на билетите е 8 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase