Снимка: Facebook

 Актрисата Биляна Петринска роди първото си дете. Малкият носи името Адриан, а щастливата майка се похвали с голямото събитие в живота ѝ на страницата си във Facebook.

"Светът те приветства, скъпо мое детенце, Адриан!!! Добре дошъл при нас, щастие наше и ти благодарим, че избра нас за твои родители. Ти беше моя блясък и озарение цели 9 месеца.

Това бяха най-вълшебните и щастливи дни през целия ми 44 г. живот. Бях най-красивата очакваща те. Ти беше най-хубавата ми „дреха“, с която пристъпвах гордо, а баща ти – най-голямата ми подкрепа.... Как минава времето... От момента на твоята „първа снимка“... до днес когато се сгуши в мен.

От този момент Сърцето ми побира Целия свят и тупти извън пределите ми! С любящият ти татко ще направим всичко по силите си за да растеш здрав и щастлив, да имаш шарено детство и да станеш достоен, креативен и свободен Човек!"

По време на бременността си, Биляна Петринска не се отказа от сцената и дори се подготви да пее през март в зала 1 на НДК. Актрисата от Народния театър роди син на бизнесмен, с когото е от около две години.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase