Любопитни могат да видят звукозаписното студио, където Дони ще консултира бъдещите "мюзик айдъли".Снимка: Булфото

Театър "Българска армия" отбелязва Празника на София с Ден на отворените врати днес от 11 до 22 часа, съобщиха от трупата.

Актьорите - в ролята на гидове, ще развеждат посетителите из репетиционните, гримьорните, перукерните, ателиетата, гардеробите и коридорите.

Столичани ще имат възможност да надникнат в директорския кабинет, да разгледат и да се снимат със скритите до момента колекции от театрални костюми и експонати на единствената по рода си колекция от плакати.

Посетителите ще могат да разгледат интериорните и екстериорните проекти на студенти от УАСГ под ръководството на арх. Бойко Кадинов, участващи в конкурса за новия облик на "Армията".

Гостите на театъра с музикални предпочитания имат шанса да разгледат звукозаписното студио, където композиторът на театъра - Дони, лично ще консултира бъдещите "мюзик айдъли".

Родителите могат да посетят кафе-клуба, да се ободрят с питие и да видят уникални кадри от връчването на годишните театрални награди "Аскеер". Вратите на театъра ще бъдат затворени едва след края на комедията "Много шум за нищо". Билетите за спектакъла са с отстъпка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase