Снимка: БГНЕС
fallback

И мъж е бил в колата, в която са се возели загиналите майка и дъщеря - съдийка и ветеринарна лекарта. Това стана ясно на брифинг на МВР.

Загиналите са двама мъже и две жени. Вчера, преминавайки през мост, пропада колата на шефката на съда в Царево Мария Москова и нейната дъщеря - ветеринарната лекарка Даниела Йорданова, както и мъж. Малко след това пешеходец също бил завлечен. Няма други, обявени за издирване, нито чакащи за евакуиране, обясни шефът на полицията в Бургас Емил Павлов.

До минути ще бъде отворен обходният маршрут до Царево. В момента като алтернативен се ползва горският път. Синеморец вече не е откъснат, пътят е отворен от няколко часа, отчете Павлов. Той посочи, че обстановката се нормализира и вече се минава на етап прочистване на пътищата и оценка на щетите.

На 12 места се отводнява, посочи шефът на пожарната в Бургас Николай Николаев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 1 година

Бог да прости съдийката, но не мога да разбера как е "загила", какво значи тази дума в заглавието?

36

Таз

преди 1 година

Съдийка да няма нещо общо с евгени москов?

35

Чингис Хан

преди 1 година

Долни крадци и мошенници всички съдии и адвокати в България трябва да ги сполети това или един голям ботуш да им стъпи върху парчето месо, което те наричат лице и със силата на вселената не ги натиска докато не спрат да шават.

fallback