Снимка: МВР

Две деца пострадаха при тежка катастрофа на пътя Плевен-Ловеч. Променено е движението като е определен обходен маршрут.

Сигнал за инцидента е постъпил в полицията около 14 часа. Незабавно към мястото на инцидента, в района на строежа на магистрала "Хемус", е изпратен полицейски екип, съобщи БНР.

Установено е, че водачът на "Ауди" - 80-годишен, придвижващ се към Плевен, е навлязъл в насрещното платно и се е ударил странично в "Нисан", управляван от 19-годишен.

После аудито се е блъснало в предпазна мантинела, и движейки се в насрещното движение, е връхлетяло на лек автомобил "Хонда". Вследствие на удара са пострадали водачът на хондата – 49-годишен мъж и спътниците му – 54-годишна жена и деца на 14 години и 18 години. На място са изпратени три екипа на Спешна помощ.

Променена е организацията на движение на моторните превозни средства.

Обходният маршрут е през селата Ралево, Николаево и Баховица.

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 2 месеца

Един съсед си шофираше до 91 годишна възраст и още можеше, но сам спря да шофира. В общи линии поне до 85 годишна възраст хората нямат проблеми да шофират. Да се откаже някой да шофира на 70 години може само по финансови причини, а не че не може да шофира.

7

Анонимен

преди 2 месеца

До Пенсионер - Така е, прав си наборе! Човек трябва да има реална преценка за нещата.

6

Пенсионер

преди 2 месеца

Аз съм на 70. Преди 3 години сам си вдигнах книжката на трупчета и си продадох колата. С влак цената ми е на половина В цялата страна. В градският транспорт картата ми за цялата градска мрежа за3 месеца е 33 лв. по 11 лв на месец. Не само да не карат пенсиите но и да не ходят да гласуват. Да оставят на младите да решат вота.