Снимка: БГНЕС/EPA

Съдът остави в ареста полицая от 9 РПУ Валентин Тренев, който е поискал 5000 лева подкуп от строителен предприемач, съобщи БНТ.

Съдебният състав прецени, че ако е на свобода, Тренев може да извърши друга престъпление, като попречи на разследването и повлияе на свидетели.

Още по темата

За случая стана ясно преди два дни. Служителят на реда поискал 5000 лева от предприемача, за да приключи преписка в негова полза.

В съдебната зала днес стана ясно, че Валентин Тренев сам е потърсил предприемача, за да му поиска пари, срещу които да даде мнение за отказ от образуване на разследване по преписка за трудова злополука.

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 2 месеца

Имам една ceлcka, толкова гламава,че едва изкласи на село. Бедни хора,без възможности. Намериха някаква връзка и Maйka й я прати с влака в София,да става полицай. Качи я на терена,а багажът й бе един сгъваем стол, глава лук,три скилидки чесън, кюлоти,един сукман и билет до Ихтиман,че няма пари до София. За няма и седем години,се сдоби с четири апартамента и два автомобила,с ниската заплата на ченгесай. Била се намърдала в икономическа.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Явно са закърмени отдавна срамота,или настоящи или бивши са нарушители и бандити

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 месеца

До Анонимен ВЯРНО е