Снимка: БГНЕС

Жена блъсна с автомобила си колоездач в Шумен, информира БТА. Инцидентът е станал през изминалите почивни дни по пътя към село Мараш.

Шофьорката застигнала движещ се в посока към кв. "Дивдядово" велосипедист и го блъснала с автомобила си. Пострадалият 79-годишен мъж бил транспортиран в болницата в тежко състояние с черепно-мозъчна травма и фрактури на ребра. Малко по-късно той починал.

Още по темата
Пробата за алкохол на водачката е отрицателна.

По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари Напиши коментар

10

Сашо

преди 1 месец

За такива шофьори само доживотен затвор трябва!!! Няма друг начин!!!!

9

БДЖ

преди 1 месец

В случая с велосипедиста, отново виновен ще се окаже шофьора! Друг е въпроса какво е правил 79 годишният велосипедист на високоскоростен участък от пътя!?

8

Анонимен

преди 1 месец

Това е много неприятна новина. Съболезнования на близките на починалия! Не мога да си обясня как е станал този инцидент - този път е междуселски, осеян с много дупки от много дълги години. Там трудно се развива скорост, на която да не можеш да реагираш... Освен, разбира се, ако статията е написана некоректно и става въпрос за главния път Шумен - Велики Преслав. Там се развиват много високи скорости, пътя е хубав, но постоянно изскачат каруци, трактори, колоездачи, пийнали пешеходци, крави и др.