Снимка: БГНЕС

Пътен инцидент с участие на полицейски автомобил е възникнал след 14:30 часа днес в района на 107 км на автомагистрала Тракия, в посока Бургас, съобщиха от МВР - Пловдив.

По предварителни данни лек автомобил "Форд" блъснал отзад патрулна кола на ОД на МВР-Пазарджик, която оказвала съдействие при полагане на маркировка. Водачът на форда е задържан.

В болница са откарани двамата служители. Единият е настанен в тежко състояние в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив, съобщиха за БТА от болницата. Другият е откаран в МБАЛ "Пазарджик".

Шофьорите да се движат с повишено внимание по обходен маршрут: от пътен възел "Пазарджик" по път ІІ-37 АМ "Тракия" - Пазарджик, след това по път І-8 Пазарджик - Пловдив до пътен възел "Цалапица" на АМ "Тракия". Трафикът се регулира от екипи на "Пътна полиция" и пътна сигнализация, съобщава АПИ. ​

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 3 месеца

Много нелеп начин да загинеш. Но за съжаление в България е ежедневие. Една маркировка не могат да положат без да има загинали. Спомнете си случая за колата която се заби в спряна кола на пътното.